Zöldért..., Számíthat ránk!

Főoldal / Közületek ellátása / Így dolgozunk

Így dolgozunk

Az általunk forgalmazott friss zöldség-gyümölcs félék zömét a Budapesti Nagybani Piacon szerezzük be. Vasárnap estétől csütörtök reggelig az éjszakánkat itt töltjük. 

Mivel ez a piac az ország zöldség-gyümölcs elosztó központja, ezért ide naponta több kamion friss áru érkezik Európa minden szegletéből. Itt olyan termékek is megtalálhatóak, amelyeket más nagybani piacokon  -a kereslet hiánya miatt-  csak képről ismernek a helyi zöldség-gyümölcs kereskedők. A piacon a magyar termelők árufelhozatala is jelentős.

Másik beszerzési forrásunk a Miskolci Nagybani Piac, ahová sok árut berendelünk a főleg nyírségi és szabolcsi termelőktől. Ide minden este -hetente hatszor- kijárunk.

Budapest és Miskolc mellett  -tavasztól nyár végéig-  hetente legalább kétszer Szeged és Szentes környékére is eljárunk áruért, oda, ahol az első magyar termékek megjelennek. 

Dél-Alföld fontos zöldség-gyümölcs kereskedelmi helye, a magyar áru főszezonjában non stop nyitva tartású Szeged-Kiskundorozsmai Nagybani Piac. A nagyobb mennyiségben vásárolt termékekért azonban házhoz megyünk a gazdákhoz.