ZÖLDÉRT...,
mert számíthat ránk!

A kosár értéke:

A kosár üres

Általános Szerződési Feltételek

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF)

https://zoldert.hu hatályos ettől a naptól: 2024.02.23.

A jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban „ÁSzF“) tartalmazza a Helpwinners Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (továbbiakban “Szolgáltató“) tulajdonában lévő https://zoldert.hu/ (továbbiakban „Weboldal“) weboldal szolgáltatásainak igénybevételi feltételeit. Az ÁSzF rendelkezik és bemutatja a Weboldal felhasználását, a weboldalon elérhető vásárlások feltételeit és menetét, valamint tartalmazza a szolgáltatás igénybevételének általános szerződési feltételeit, amelyeknek megfelelően a Szolgáltató ezen szolgáltatás(ok) nyújtását vállalja.

A Szolgáltató jogosult továbbá a weboldalon elérhetővé tett dokumentumokban további általános szerződési feltételeket is meghatározni. Jelen Szabályzatban nem szabályozott kérdésekben, a Felhasználóval kötött egyedi szerződések, illetve a szerződéskötések alapjául szolgáló jogi normák, így különösen a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény rendelkezései az irányadóak.

A Szolgáltató köteles gondoskodni arról, hogy a Felhasználók a Szabályzatot még a köztük létrejövő szerződéses kapcsolat kezdete előtt megismerhessék, ennek érdekében a Szolgáltató kötelezettséget vállal arra, hogy a Felhasználási feltételek mindenkor hatályosított verzióját, könnyen elérhető módon közzéteszi a https://zoldert.hu oldalon.

A Szolgáltató fenntartja a jogot arra, hogy jelen Szabályzatot bármikor, egyoldalúan módosíthassa. A módosított Szabályzat, a módosításban megjelölt időpontban, de legkésőbb a módosítás fentiek szerinti közzétételének napját követő 15 nap elteltével lép hatályba. A módosítás hatályba lépésekor már hatályban lévő szerződések tekintetében a módosítás hatálybalépésének időpontjáig a korábbi Szabályzat marad érvényben. A Szolgáltató a Szabályzatban foglalt feltételek módosításáról és a módosítás hatálybalépésének napjáról a honlapján való közzététellel értesíti a Felhasználókat.

A Felhasználó köteles a Szabályzat módosításait figyelemmel kísérni és a Szabályzat rendelkezéseit megismerni. Az Felhasználó e kötelezettségének elmulasztásából eredő károkért kizárólag az Felhasználót terheli felelősség. A hatályos szerződés megtalálható a honlapon.

Ha a jelen ÁSzF szabályzattal, a honlap használatával, az egyes termékekkel, a vásárlás menetével kapcsolatban további kérdése merült fel, vagy amennyiben egyedi igényét szeretné velünk megbeszélni, úgy kérjük, vegye fel munkatársainkkal a kapcsolatot a honlapon megtalálható elérhetőségek egyikén!

Az alábbiakban a Weboldal használatának és az azon keresztül nyújtott szolgáltatás megvásárlásának általános szabályai kerülnek ismertetésre.

1. Általános adatok és elérhetőségek

1.1 A zoldert.hu vagy zöldért.hu oldal üzemeltetését, valamint az oldalon keresztül leadott rendelések elkészítését, összeállítását biztosítja:

Cégnév: HelpWinners Kft.

Nemzetközi név: HelpWinners LTD

Székhely: 3762 Szögliget, Dózsa György utca 9.

A Szolgáltató cégjegyzékszáma: 05-09-033443

A Szolgáltató adószáma: 28835451-2-05

Web: www.zoldert.hu

E-mail: pmzoldert@gmail.com

Telefon: 36/205773034

1.2 A házhozszállítást biztosítja:

A Weboldal üzemeltetését végző és az 1.1 bekezdésben rögzített Szolgáltató, vagy a Szolgáltató által megbízott cég.

1.3. Általános Szerződési Feltételek elérhetőségei

A Szolgáltató az Általános Szerződési Feltételeit a honlapján teszi közzé.

1.4. Alapfogalmak

Szolgáltató: a https://zoldert.hu Weboldalt üzemeltető HelpWinners Kft. (3762 Szögliget, Dózsa György utca 9., adószám: 28835451-2-05).

Felhasználó: a szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körén kívül eljáró és a Szolgáltatásokat igénybe vevő természetes személy.

Felek: Szolgáltató és Felhasználó együttesen, a jogviszony alanyai.

Weboldal: a Szolgáltató által üzemeltetett webáruház, amely a zoldert.hu vagy zöldért.hu domain név alatt érhető el.

ÁSzF: a Weboldal felhasználási feltételeit rögzítő szerződés.

Szolgáltatás: a Szolgáltató a Weboldalán különböző szolgáltatásokat nyújt. A szolgáltatások igénybevételéhez nem szükséges Regisztráció. A Szolgáltató határozza meg a különböző Szolgáltatások díjmentességét vagy a regisztrációhoz kötést, amikről a Felhasználókat a Weboldalon tájékoztatja.

Regisztráció: a Felhasználónak nem szükséges regisztrálnia, de lehetősége van rá. A regisztrációhoz a személyes adatait kell megadnia. Felhasználó személyes adatainak a kezeléséről az Adatvédelmi Tájékoztatóban olvashat.

Futár: a Szolgáltató alkalmazásában álló munkavállaló, vagy a Szolgáltató által megbízott cég.

2. A Weboldal szolgáltatásai

A Weboldalon keresztül a következő szolgáltatásokat lehet igénybe venni:

- zöldségek megrendelése házhozszállításra,

- gyümölcsök megrendelése házhozszállításra,

- száraz magvak, pl. bab-, borsó-, és lencse félék megrendelése házhozszállításra,

- tojás megrendelése házhozszállításra, 

- gomba félék megrendelése házhozszállításra,

- savanyúságok megrendelése házhozszállításra,

- édes és sós sütemények megrendelése házhozszállításra,

- konzervek és befőttek megrendelése házhozszállításra,

- alapvető élelmiszerek megrendelése házhoz szállításra,

- alkoholos és nem alkoholos italok megrendelése házhoz szállításra,

- édességek és snackek rendelése házhozszállításra.

3. A Szolgáltatások igénybevételének feltételei, egyéb fontos tudnivalók

A Weboldalon elérhető szolgáltatásokat regisztrációval és regisztráció nélkül is igénybe lehet venni.

4. Regisztráció

A Felhasználó és a Szolgáltató között a jelen Szabályzatban foglalt általános szerződési feltételeknek megfelelő tartalmú megbízási szerződés jön létre, amennyiben a Felhasználó regisztrál az oldalon, majd visszaigazolja a megerősítő emailt.

A Felhasználó a személyes adatok megadásával kifejezetten hozzájárul ahhoz és beleegyezését adja, hogy a Szolgáltató az információkat összesített és feldolgozott formában statisztikai és szolgáltatás fejlesztési célokra felhasználja.

4.1. A Regisztráció folyamata

A Regisztrációhoz a következő kötelezően kitöltendő személyes adatokat kell megadni:

- név,

- email cím,

- választott jelszó.

A regisztráció akkor tekinthető véglegesnek és érvényesnek, ha a regisztrációt követően kapott megerősítő emailt a Felhasználó visszaigazolja.

4.2. Egyéb rendelkezések

A Szolgáltató rögzíti, hogy a jelen szerződés (amennyiben azt a másik fél elfogadja) írásba foglalt szerződésnek minősül, azt a Szolgáltató rögzíti, és utólag hozzáférhető. A felek rögzítik, hogy a jelen szerződés magyar-, angol-, vagy német nyelven jön létre a felek között, annak megfelelően, ahogy a Felhasználó nyelvet választ.

A Felek rögzítik, hogy a szerződésre a magyar jog az irányadó.

A kosár tartalma

Megrendelni csak azon termékeket tudja, melyeket a Kosarába tesz. A Kosár tartalma bármikor módosítható, a benne lévő termékek törölhetők. Itt láthatja megrendelésének részleteit és értékét.

5. Bejelentkezés 

A regisztrált felhasználók az oldalra a regisztráció során megadott email cím és a jelszó együttes megadásával léphetnek be. A regisztrációval kapcsolatos részletes információt a Regisztráció menüpontban olvashat.

6. Adatmódosítás

Felhasználó az Adatmódosítás menü alatt láthatja és módosíthatja a regisztráció során megadott adatait, és itt tudja megadni és módosítani a számlázási és szállítási adatait, valamint a fizetési lehetőségeket, melyeket igényének megfelelően szintén aktualizálhat, módosíthat. 

Az Adatmódosítás résznél van a Felhasználónak lehetősége a hírlevélre való feliratkozásra és leiratkozásra is.

Felhasználó kötelessége szállítási címnek olyan címet megadni, ahol hétköznap munkaidőben ő vagy megbízottja át tudja venni a megrendelést.

7. Korábbi megrendelések

Regisztrált Felhasználók a Megrendeléseim menüpontban láthatják a korábbi megrendeléseiket.

8. Ellenőrzés

Kérjük, ellenőrizze még egyszer megrendelését. Ha mindent megfelelőnek talált, a Rendelés feladás gombra kattintva érvényesítheti a megrendelését, amelyről hamarosan visszaigazolást kap e-mailben. A termékek mellett található fotók szimbolikus jellegűek. A termékek mellett feltüntetett ár az adott termék bruttó vételára, amely az általános forgalmi adót is tartalmazza. A megrendelés a visszaigazolást követően lép érvénybe!

9. Megrendelés

A megrendelhető termékek jellemzői a termék adatlapján tekinthetők meg. A termékek mellett található fotók szimbolikus jellegűek. A termékek mellett feltüntetett ár az adott termék bruttó vételára, amely az általános forgalmi adót is tartalmazza. 

A megrendelés a visszaigazolást követően lép érvénybe! A megrendelés után automatikus visszaigazolást kap, melyben megtalálja megrendelt termékeit és általános információkat a rendelésről. A visszaigazolást követően a Szolgáltató a kiválasztott szállítási módnak megfelelően elkészíti megrendelését, majd Futárral kézbesíti azt.

10. Ellenőrzés

A rendelés elküldése előtt ajánlott a megrendelés tételeinek és a szállítási adatoknak az ellenőrzése. Ha mindent megfelelőnek talált, a Rendelés feladás gombra kattintva érvényesítheti a megrendelését, amelyről hamarosan visszaigazolást kap e-mailben. A termékek mellett található fotók szimbolikus jellegűek. A termékek mellett feltüntetett ár az adott termék bruttó vételára, amely az általános forgalmi adót is tartalmazza. A megrendelés a visszaigazolást követően lép érvénybe!

11. Szállítási terület

Zöldség-gyümölcs kiszállítást és házhoz szállítást a Szolgáltató alábbi területen vállalja: Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegye, kivétel Répáshuta, Bükkszentkereszt, Zemplén területe és Bodrogköz területe. Heves Vármegye, kivétel a Mátra területe. A szállítási terület településeinek a listáját a Webáruház Szállítási feltételek menü pontja tartalmazza. Szállítási feltételek: %HTTP%://mw.zoldert.hu/szallitas.html

12. Szállítási határidő 

A szállítási határidők területileg változnak. 

11.1. A Webáruházban leadott megrendelések házhoz szállítása a rendelések leadását követő 14 napon belül történik. A pontos szállítási idő függ attól, hogy a rendelések melyik szállítási útvonalhoz tartoznak, és az adott szállítási útvonalhoz mikor gyűlik össze megfelelő számú rendelés. A Szolgáltató a kiszállítás időpontjáról a szállítást megelőző napon telefonon értesíti a Felhasználót.

11.2. Miskolc, Mályi, Kistokaj, Szirmabesenyő, Felsőzsolca, Alsózsolca, Arnót és Onga településeken, hétfőtől-szombatig 9-17 óra közötti időpontban, a rendelés leadásakor lehetőség van 90 percen belüli szállítási határidőt kérni. A 90 percen belüli kiszállításoknál a Szolgáltató külön értesítést nem küld a Felhasználónak. A Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy a megrendeléstől vagy a 90 perces szállítástól egyoldalúan és indoklás nélkül elálljon. Elállás esetén a rendelés érvényét veszíti, és a Feleknek egymással szemben követelésük nem áll fent. Rossz időjárási-, és közlekedési viszonyok a késés természetes lehet. 

13. Szállítási díj

A szállítási díj területileg változó lehet. A zöldség-gyümölcs házhoz szállítás pontos díjai a Webáruház szállítási feltételek menü pontjában található.  Szállítási feltételek

A szállítási díj a megrendelés feladásakor és a visszaigazolásban is tételesen fel van tüntetve.

14. Panaszával fordulhat

Amennyiben a fogyasztóvédelmi jogok és jogszabályok betartásával bármilyen problémája van, az alábbi szervezetekhez fordulhat:

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal Fogyasztóvédelmi Felügyelőség

Levelezési cím: 3530 Miskolc, Meggyesalja u. 12. Ügyfélszolgálat címe: 3501 Miskolc, Pf.:589 Telefonszám: 06-46-506-071

BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI KORMÁNYHIVATAL

Cím: 3525 Miskolc, Városház tér 1.

Levelezési cím: 3530 Miskolc, Pf.: 367.

E-mail: hivatal@borsod.gov.hu

Telefon: (46) 512-901

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Gazdasági Kamarák mellett működő Békéltető Testület

Cím: 3525 Miskolc, Szentpáli u. 1.

Ideiglenes székhely: 3525 Miskolc, Vologda u. 3.

Telefon: 06-46-501-091, 06-46-501-870